Onze verticale gesloten keten

Als regisseur van een gesloten keten behouden we volledige controle, van veevoeder tot eindproducten en transport. We produceren onze eigen melkvervangers (Verveka Veevoeder) en kalfsvellen via onze dochteronderneming Dosca Huidenhandel. Zo kunnen we elke stap nauwkeurig opvolgen en de hoogste kwaliteit garanderen.

Productie op één locatie

Onze productie gebeurt op één locatie. Zo garanderen we maximale versheid én houdbaarheid van kalfsvlees.

Alles zelf in de hand

Van veevoeder tot kwaliteitsvolle eind- en bijproducten én transport, wij hebben alles zelf in de hand.

Van de selectie van kalveren tot kwaliteitsvolle kalfsvleesproducten

Ontdek alles over onze verticale en gesloten keten.

pijl
Hoe wij onze kalveren selecteren

Hoe wij onze kalveren selecteren

We selecteren onze kalveren in twee centraal gelegen verzamelcentra in België, waarbij de meerderheid van de dieren afkomstig is uit de melkveehouderij.
Hoe de kalveren vervoerd worden

Hoe de kalveren vervoerd worden

Onze kalveren worden vervoerd naar gespecialiseerde kalverhouderijen, met minimale transportafstanden. We waarborgen optimale omstandigheden door het veiligste en betrouwbaarste transport te garanderen.
Kalverhouderij

Kalverhouderij

Onze kalveren worden met zorg opgevoed door een toegewijd team van kalverhouders, waar tevens onze circulaire landbouw begint.
Hoe we ons eigen voeder voor jongvee produceren

Hoe we ons eigen voeder voor jongvee produceren

Elk dier heeft unieke behoeften, en Verveka Veevoeder begrijpt dat de veehouder ook specifieke verwachtingen heeft. Ons op maat gemaakte veevoederpakket garandeert de groei en kwaliteit van onze kalveren, met volledige controle over samenstelling en productie.
Kalfsvleesproductie

Kalfsvleesproductie

Elk stuk kalfsvlees wordt zorgvuldig met de hand geselecteerd en voorbereid in een van de modernste slachthuizen van Europa.
Gekoeld transport

Gekoeld transport

Ons kalfsvlees wordt nauwkeurig geïnspecteerd en verpakt met de nieuwste technologie, zodat het altijd vers, optimaal gekoeld en smaakvol bij u aankomt.
Huidenhandel

Huidenhandel

We verwerken en verwaarden elk kalfsvel binnen onze eigen groep, zodat de juiste kwaliteit de juiste klanten in de leerindustrie bereikt.
Gedreven medewerkers

Gedreven medewerkers

Deze keten draait op teamwork. Onze betrokken medewerkers vormen de basis van onze organisatie. Het salesteam is in meerdere talen bereikbaar via sales@vanlommel.be.

Vanlommel: Groei, innovatie en duurzaamheid sinds 1952

Vanlommel, opgericht in 1952 als een familiebedrijf, begon met kalverhandel en groeide uit tot een specialist in de productie van kwaliteitsvol kalfsvlees. Gedurende de jaren heeft Vanlommel zich voortdurend uitgebreid en geïnvesteerd, van het openen van een eigen slachthuis in 1988 tot de overnames van Verveka Veevoeder en Dosca Huidenhandel. Innovatie speelt een grote rol, met projecten zoals de automatisering van de snijzaal, warmterecuperatie, zonnepanelen en zelfs een windturbine. Bovendien blijven we verduurzamen door extra te investeren in uitgebreide warmterecuperatiesystemen.

Vragen?

Neem dan gerust contact met ons op!